F2-joukkueen ensimmäinen leijonaliigaraportti
12.11.2019 21:34 Uutisointi / F2-pojat 11

Leijonaliiga käyntiin Oulunsalon turnauksella.

Joukkueen uran ensimmäinen leijonaliigaturnaus pelattiin Oulunsalon liikuntakeskuksella 24.11. Samana päivänä vietettiin valtakunnassa isänpäivää ja turnauksen ajoittuminen samalle päivälle aiheutti valmennusryhmässä hieman huolta saadaanko pelaajia riittävästi mukaan isänpäivä juhlinnalta. Huoli osoittautui kuitenkin turhaksi, kun turnaukseen lähdettiin 14 pelaajan vahvuudella talvisena marraskuun aamuna.

Otteluohjelmassa oli kolme peliä OLS:n joukkueita vastaa. Ensimmäisenä peli OLS E-tytöt joukkuetta vastaan. Tytöt saavat pelata liigassa itseään nuorempien sarjassa. Ikäero näkyi kentällä pelaajien koossa, kun osa tytöistä oli varmaan liki puoli metriä meidän pienimpiä poikia pidempiä. Pelissa oli havaittavissa perinteisiä ensimmäisen pelin käynnistysongelmia. Peli oli varovaista ja liike vähäistä, jolloin vastustaja pääsi helposti meidän puolustusalueelle maalipaikoille. Lopputulos 4-1 OLS:lle, mutta normaalilla peliotteella tulos olisi voinut olla sama Populan hyväksi. Joukkueen pitää tulevissa peleissä saada kone pyörimään täysillä pelin ensimmäisestä sekunnista alkaen, koska tälläisellä pelitavalla voittoja ei tule. Pelin ainokainen maali lähti Miro Visurin lavasta.

Puolen tunnin tauon jälkeen vastaan asettui OLS Karhut Sininen. Peli lähtikin käyntiin heti sillä tavalla jota olisi kaivattu jo ensimmäisessä pelissä. Ilmeisesti valmennusryhmän tauolla antama palaute ja ohjeistus oli kuunneltu tarkkaan. Tilanteisiin ei enää arasteltu mennä ja joukkueen liike kentällä oli ihan eri luokkaa. Kun pelikellossa oli aikaa jäljellä noin 8 minuuttia, Popula oli 2-1 johtoasemassa. Vastustaja teki kuitenkin vielä kaksi maalia ja omissa maalien viimeistelyissä ei onnistuttu, joten lopputulokseksi tuli 2-3 OLS:lle. Populalta maalinteossa onnistuivat Mikael Pudas ja Elias Kopakkala.

Viimeiseen peliin vastaan asettui OLS Sudet Beta. Tämän joukkueen edellisen pelin nähneenä jo tiesikin etteivät he ainakaan yhtään helpompi vastustaja Karhuihin verrattuna ole. Peli alkoi taas pojilta yhtä vaisusti kuin ensimmäinen peli. Onneksi vastustajalla näytti olevan hieman samoja oireita. Kun peli lähti molemmilta joukkueilta kunnolla rullaamaan, loppu peliaika olikin yhtä jännitysnäytelmää summerin soittoon saakka. Tilanteita oli molemmissa kenttäpäissä tasaseen tahtiin ja maalitolpatkin taisivat kilahdella pariin otteeseen molemmin puolin. Populalta maalinteossa onnistuivat edellisen pelin tapaan Mikael Pudas ja Elias Kopakkala ja kun vastustaja sai upotettua vain yhden maalin peli päättyi Populan 2-1 voittoon. Voi sitä riemun määrää jonka voitto sai aikaan joukkueessa. Turnaus on aina mukava päättää voitettuun peliin.


   
Lisää uutisia
Popula Team -90 ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat