Onnistumisia F2-junioreiden toisessa Leijonaliigaturnauksessa
27.11.2019 17:28 Uutisointi / F2-pojat 11

Reipasta peliä Kastellissa

Leijonaliiga jatkui F2 joukkueen osalta 24. marraskuuta Kastellin monitoimitalolla Oulussa. Joukkue koostui 13 pelaajasta, joista kymmenen oli mukana edellisessä turnauksessa ja kolme aloitti leijonaliigauransa näillä peleillä. Otteluohjelmassa oli kaksi peliä joukkueita Merikoski SBT Navajot/Mustajalat sekä SBT Torniota vastaan. Nämä joukkueet pelasivat vastakkain juuri ennen meidän ensimmäistä peliä, joten pääsimme hyvin tsekkaamaan samalla kertaa minkälaisia joukkueita vastaan tulisimme omat pelimme pelaamaan. Vaikutelma oli heti se ettei ainakaan helpommista vastustajista ollut kyse kuin ensimmäisen turnauksen joukkueet olivat. Siitä sitten pukukoppiin vielä käymään läpi muutamia ohjeistuksia pelaajien kanssa ennen ensimmäistä peliä.

Alkulämmöt otettuaan pojat pääsivät hetimiten ottamaan mittaa Merikosken joukkueesta. Peli lähti hyvin käyntiin ja viime turnauksessa esiintynyttä varovaisuutta ja liikkeen puutetta ei ollut lainkaan havaittavissa. Peli kulki kaikilla osa-alueilla oikein hyvin ja maalivahti Veeti Somero hoiti tehtävänsä jälleen kerran mallikkaasti. Koko joukkue teki hartiavoimin töitä ja peli voitettiin lopulta tuloksella 5-3. Maalien teosta vastasivat Miro Visuri, Elias Kopakkala, Valtteri Törmänen ja Viljami Jääskelä kahdella osumalla. Tauolle mars ja valmistautumaan seuraavaan peliin.

Toiseen peliin Torniota vastaan pojat lähtivät samalla asenteella kuin edellisessä pelissä. Torniolaiset pystyivät kuitenkin katkomaan meidän joukkueen avaukset hyvin ja saivat lyötyä painetta meidän maalille. Avausmaali meni pelin alkupuolella torniolaisille, mutta eipä siinä kauan mennyt kun pojat tasoittivat tilanteeksi 1-1. Tämäkin peli oli hyvin jännittävä taistelu loppuun saakka ja olihan se mahtava päättää Populan 3-1 voittoon. Tämän pelin maalit tekivät Oskari Huotari, Miro Visuri ja Max Koskela. Joukkueen seuraava leijonaliigaturnaus onkin vasta tammikuussa, joten sitä odotellessa keskitytään treeneihin ja jouluhössötyksiin.


   
Lisää uutisia
Popula Team -90 ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat